Vår värld

Powered by innovation

SMADA Hockey är ett svenskt företag grundat den 22a december i Skövde av Adam Thilander. Affärsidén går ut på att designa, utveckla och ta fram innovativa produkter som förenklar, förbättrar eller görs på ett mer hållbart vis än tidigare.

Jorden väntar inte.

Inte vi heller.

I en värld där i stort sett alla företag pratar om hållbarhet som en central och viktig del av verksamheten så är vi på Smada Products fast beslutna om att vill inte prata om hållbarhet, vi vill visa det genom handlingar.

Möt vår grundare

Mitt namn är Adam Thilander och är grundare av SMADA Hockey. Jag är uppvuxen med sporten och älskar den lika mycket idag som när jag lyckades ta mina första skridskoskär vid utomhusisen vid Billingehus i Skövde. Min resa som hockeyspelare har inneburit spel i SHL, Allsvenskan, Division 1, Norska ligan, OHL och spel i olika landslag. Nu börjar en ny resa för mig och jag är otroligt peppad över att få dela med mig av produkter som ser potential till förbättring i. Sedan mitten på tonåren har jag vetat om att jag vill starta eget och nu är jag här.

Det som får oss att kliva upp ur sängen varje morgon

Vad som motiverar oss

Vi kan alla relatera till att oavsett vilken aktivitet man håller på med, så är det roligare när man har bra produkter. Det är också den centrala delen i vår verksamhet på SMADA Hockey. Oavsett vilket projekt vi tar oss an, så ska det göras på bästa sätt utan kompromisser. När det kommer till aktiviteter och i synnerhet ishockey finns det få saker som är mer frustrerande än produkter med skyhöga prislappar och dålig kvalitet, vilket tyvärr blivit allt vanligare inom ishockeyn. De stora varumärkena har total dominans och som konsekvens accepteras priserna trots bristande kvalitet. Vi på Smada känner att vi har möjlighet att göra en förändring på riktigt. Vi motiveras av att bevisa motsatsen och att produkter av världsklass inte behöva kosta mer än nödvändigt.

Fokus på fyra starka värden.

 • Hållbarhet

  "Made in" matters”. Från första skiss till färdig produkt så sker alla steg lokalt i Sverige.

 • Design

  För oss är design ett sätt att uttrycka vad vi står för men också ett sätt att förknippa vårt varumärke med.

 • Kunskap

  All den erfarenhet som vi samlat på oss efter flera år som hockeyspelare är ovärderlig.

 • Garanti

  Kvalitet

  Vi strävar efter att leverera produkter i världsklass och lämnar därför riktigt bra garanti på våra produkter.

1 av 4

Kom i kontakt med oss

SMADA Guarantee

SMADA strävar alltid efter att leverera produkter som lever upp till både kundens och våra egna förväntningar.

Läs mer