EN DRÖM TAR FORM

Adam Thilander började spela hockey vid 5 års ålder. Sedan dess har sporten tagit honom världen runt, från hockeygymnasium i Skellefteå till juniorligor i Kanada samt spel i juniorlandslag och seniorhockey i Sverige. En inbjudan till NHL läger med Carolina Hurricanes är höjdpunkten. Nedan ser du Adam på bild längst till höger under lägret med NHL laget. Vid 16-17 års ålder börjar Adam fundera på hur all den tid vid sidan av hockeyn kan nyttjas på bästa sätt. Tankar om att driva eget företag börjar växa fram mer och mer och snart inser han att det är hockey han vill hålla på med här i livet. I december 2022 tog Adam steget och valde att starta eget företag med affärsidén om att designa och utveckla innovativa hockeyprodukter. 

The SMADA way

Varje moment är avgörande för oss. Från första skiss till färdig produkt är vi oerhört noga med alla val vi gör. Vi vill att alla produkter som SMADA säljer skall hålla högsta klass. Det gäller allt från vilka material vi väljer till hur produkten är utformad till hållbarhetsarbete. Allt detta tas med i kalkylen när vi tar fram nya produkter. Måste vi ta en genväg så börjar om och tänker till hur vi kan göra det bättre. Allt för att SMADA skall erbjuda de bästa produkterna på marknaden.

VAD SOM FÅR OSS ATT KLIVA UPP VARJE MORGON

Vi på SMADA tycker att hockeyindustrin överlag lider av höga priser i kombination med bristande kvalitet. SMADA tar tydlig ställning i detta och anser att kvalitet inte behöver kosta mer än nödvändigt. Alla produkter som du ser på vår hemsida har designats, utvecklats och tillverkats i Sverige. Självklart resulterar det i att vi inte kan erbjuda produkter till en lika billig peng som om den hade tillverkats i Asien. Men vi kan stolt erbjuda kvalitetsgaranti till alla våra produkter då vi vet att dem tillverkats på rätt sätt hela vägen från första skiss till färdig produkt. Det ger oss en skjuts i självförtroendet om att erbjuda de bästa produkterna på marknaden.