Vad är ProKnob?

ProKnob är ett revolutionerande knoppsystem framtaget för att förenkla och förbättra vardagen för hockeyspelare. ProKnob är designad för att utgöra grunden i knoppen och på så vis leverera samma känsla och prestanda varje gång du kliver ut på isen.

Vår grundare och VD Adam om hur ProKnob kom till: Jag lade märke till att oavsett hur mycket kraft, energi och tid jag lade ned på knoppen så kändes det sällan bra ändå. Jag visste att jag ville ha 12 varv på knoppen, trots det så kändes aldrig den ena knoppen lika bra som den andra. Entreprenör som jag är så började jag se en bild framför mig hur skönt det hade varit att kunna flytta knoppen i ena klubban till den andra och hur mycket kraft och energi det hade sparat mig som hockeyspelare. Idén till ProKnob är i rullning.

Målbilden var tydlig: Vi ville bygga världens smartaste hockey knopp. Utan externa hjälpmedel och annat krångligt. Vid ett första ögonkast ser den inte mycket ut för världen. Men sanningen är att det tog oss 2,5 år av utveckling och rigorösa tester för att hitta de perfekta materialen, storlekarna, hårdheten och kanterna för att möta kraven från dem bästa spelarna i världen. Vi visste att för att kunna göra den mest användarvänliga, så behövde vi ta fram den mest komplicerade.

Designad och tillverkad lokalt i Sverige 🇸🇪